JAAAAAAAAAAAAA

Bijna KERSTMIS 🎄 
Voor alweer t derde jaar verzorgd Barcode by Denny mini Kerst cocktail pakketjes!!! 
Op de foto zie je hoe je cocktail er kan komen uit te zien als je alle instructies die in t pakketje zitten goed opvolgt 😉 luisterennnnnnn

Je hebt via de link 2 mogelijkheden om te bestellen. 

Het Kerstcocktail pakketje voor 15€ excl service kosten en hetzelfde pakket maar dan mèt shaker voor 25€ excl service kosten. LET OP ik heb er nog maar een stuk of 40 daarvan!

🎅🏻 🎄♥️🍸🎅🏻🎄♥️🍸🎅🏻🎄♥️🍸🎅🏻🎄♥️🍸

Wat zit er allemaal in een pakketje?
Het is een klein doosje met daarin 1 groter flesje met daarin alles voor een mooie kerst cocktail voor 2 personen. Dus letterlijk shaken met een paar ijsblokjes en klaar! Verder zitten er een paar bonbons bij en 2 Kerst snoepjes en een brief met instructies. Uiteraard wordt elk doosje mooi ingepakt met kerstpapier. 

Ook komt er weer een YouTube filmpje met How To Make it Yourself 🎥 

De pakketjes kunnen in de dagen voor Kerst bij mij thuis worden afgehaald. Voor bedrijven of groepen bezorgen we vanaf 10 pakketjes gratis aan huis. Opsturen is ook een optie dan bekijken we samen de kosten hiervoor. 

https://www.chipta.com/nl/tickets/event/57355/kerst-cocktail-pakket/event-info/

Tot gauw! ♥️


Sinds jonge leeftijd actief in de horeca als gastheer en barman. Vanwege mijn Schotse afkomst eerst vooral interesse in Whisky, later ook in andere dranken zoals Gin, Rum en Tequila. Toen ik een paar jaar bij Bacardi in London heb gewerkt ben ik steeds meer gaan leren over het maken en lesgeven in verschillende cocktails